Hoe ga ik te werk bij de renovatie van jouw oude badkamer?

LV Badkamerrenovatie
LV Badkamerrenovatie
LV Badkamerrenovatie
LV Badkamerrenovatie

Je badkamer vernieuwen : ik luister naar je wensen

In een vrijblijvend gesprek luister ik naar je wensen voor het renoveren van je oude badkamer.  Ik geef advies, praat over de diverse mogelijkheden en ik breng je op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van sanitair.  Ik beantwoord al je vragen over de technische kant van het renovatieproject.  Dit gaat van energiebesparende technieken tot aanpassingen voor senioren.

Gratis offerte

Nadat ik alle informatie heb, maak ik een gedetailleerde offerte voor het vernieuwen van je badkamer.  Je offerte bestaat uit 2 delen: de toestellen en de uit te voeren werken.  Zo weet je perfect hoe je nieuwe badkamer er uit zal zien en hoeveel alles zal kosten.

Jij kiest je badkamer

De volgende stap is aan jou.  Namelijk het kiezen van de toestellen die jij in je nieuwe badkamer wil hebben : van lavabo’s, douche, bad, toilet en kranen tot aan het badkamermeubel en de handdoekrekken.  Bij de firma Desco vind je een ruim aanbod aan zeer interessante prijzen.  Zie je toch liever een merk dat bij hen niet verkrijgbaar is, kan je uiteraard ook steeds terecht bij de firma’s Zelliën of Schrauwen.  Alle vloer- en wandtegels kies je bij de firma Gilbo uit Turnhout.  Heb je alles gekozen, dan zit voor jou het werk er op.  Nu is het aan mij.  En ik zorg ervoor dat alles op het juiste moment geleverd wordt.

Een gedetailleerde planning

Ik begin met het opmaken van een gedetailleerde planning zodat alle werken, van afbraak tot oplevering, zonder enige vertraging verlopen.  Omdat ik de volledige renovatie van je badkamer in eigen beheer uitvoer, zullen er geen gaten vallen als de ene vakman op de andere moet wachten.  Omdat het renoveren van je badkamer niet te veel tijd in beslag mag nemen.

Afbraak en plaatsing

De grote werken starten met het afbreken van je oude badkamer.  Ik zorg ervoor dat al het afval verdwijnt in een container.  Ik controleer ook alle leidingen en afvoeren en vernieuw of verplaats deze indien nodig.

Tijdens de afbraakwerken heb ik steeds hulp van een collega zodat alle werken snel uitgevoerd kunnen worden.

Vloer, wanden en plafond worden onder handen genomen.  Een nieuwe vloer en die keramische wandtegels die je zo mooi vindt?  Een stopcontact verplaatsen of die energievriendelijke inbouwspots plaatsen?  Geen enkel probleem.

Alle badkamertoestellen worden geplaatst en aangesloten.  Voor die op maat gemaakte kast waar je al jaren van droomt werk ik samen met een vaste schrijnwerker.

Afwerking en oplevering

Ik zorg voor de afwerking van je nieuwe badkamer.  Toebehoren worden geplaatst, ik geef een woordje uitleg over het gebruik van alle toestellen en geef tips en advies voor het juiste onderhoud.  Je badkamer is klaar om van te genieten.

Ik streef er steeds naar om elke badkamerrenovatie klaar te hebben op 10 werkdagen.  Mocht je extra wensen hebben dan kan het zijn dat er een dag extra bij komt om de laatste puntjes op de i te zetten.

LV Badkamerrenovatie

Je badkamer vernieuwen : ik luister naar je wensen

In een vrijblijvend gesprek luister ik naar je wensen voor het renoveren van je oude badkamer.  Ik geef advies, praat over de diverse mogelijkheden en ik breng je op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van sanitair.  Ik beantwoord al je vragen over de technische kant van het renovatieproject.  Dit gaat van energiebesparende technieken tot aanpassingen voor senioren.

Gratis offerte

Nadat ik alle informatie heb, maak ik een gedetailleerde offerte voor het vernieuwen van je badkamer.  Je offerte bestaat uit 2 delen: de toestellen en de uit te voeren werken.  Zo weet je perfect hoe je nieuwe badkamer er uit zal zien en hoeveel alles zal kosten.

LV Badkamerrenovatie

Jij kiest je badkamer

De volgende stap is aan jou.  Namelijk het kiezen van de toestellen die jij in je nieuwe badkamer wil hebben : van lavabo’s, douche, bad, toilet en kranen tot aan het badkamermeubel en de handdoekrekken.  Bij de firma Desco vind je een ruim aanbod aan zeer interessante prijzen.  Zie je toch liever een merk dat bij hen niet verkrijgbaar is, kan je uiteraard ook steeds terecht bij de firma’s Zelliën of Schrauwen.  Alle vloer- en wandtegels kies je bij de firma Gilbo uit Turnhout.  Heb je alles gekozen, dan zit voor jou het werk er op.  Nu is het aan mij.  En ik zorg ervoor dat alles op het juiste moment geleverd wordt.

Een gedetailleerde planning

Ik begin met het opmaken van een gedetailleerde planning zodat alle werken, van afbraak tot oplevering, zonder enige vertraging verlopen.  Omdat ik de volledige renovatie van je badkamer in eigen beheer uitvoer, zullen er geen gaten vallen als de ene vakman op de andere moet wachten.  Omdat het renoveren van je badkamer niet te veel tijd in beslag mag nemen.

LV Badkamerrenovatie

Afbraak en plaatsing

De grote werken starten met het afbreken van je oude badkamer.  Ik zorg ervoor dat al het afval verdwijnt in een container.  Ik controleer ook alle leidingen en afvoeren en vernieuw of verplaats deze indien nodig.

Tijdens de afbraakwerken heb ik steeds hulp van een collega zodat alle werken snel uitgevoerd kunnen worden.

Vloer, wanden en plafond worden onder handen genomen.  Een nieuwe vloer en die keramische wandtegels die je zo mooi vindt?  Een stopcontact verplaatsen of die energievriendelijke inbouwspots plaatsen?  Geen enkel probleem.

Alle badkamertoestellen worden geplaatst en aangesloten.  Voor die op maat gemaakte kast waar je al jaren van droomt werk ik samen met een vaste schrijnwerker.

Afwerking en oplevering

Ik zorg voor de afwerking van je nieuwe badkamer.  Toebehoren worden geplaatst, ik geef een woordje uitleg over het gebruik van alle toestellen en geef tips en advies voor het juiste onderhoud.  Je badkamer is klaar om van te genieten.

Ik streef er steeds naar om elke badkamerrenovatie klaar te hebben op 10 werkdagen.  Mocht je extra wensen hebben dan kan het zijn dat er een dag extra bij komt om de laatste puntjes op de i te zetten.

Stel je badkamerrenovatie niet langer uit!

LUC VERHAEREN BVBA  -  Hendrik Van Zellestraat 15  -  2360 Oud-Turnhout
+32 (0) 488 / 48 40 43  -  info@lvbadkamerrenovatie.be
LUC VERHAEREN BVBA
Hendrik Van Zellestraat 15
2360 Oud-Turnhout
+32 (0) 488 / 48 40 43
info@lvbadkamerrenovatie.be