Onze klanten aan het woord

"Een topervaring met LV Badkamerrenovatie.  Van offerte tot installatie alles tot in de puntjes geregeld.  Als klant hoef je enkel de voorgestelde materialen gaan bezichtigen en uw akkoord te geven.  Nadien volgt alles automatisch.  Luc neemt heel de organisatie en plaatsing voor zijn rekening, als klant hoef je niets te doen.  Ik kan het iedereen aanbevelen om met deze firma te werken.  Het gaat in een gemoedelijke sfeer en alles is op tijd geregeld en uitgevoerd."

Groetjes Danny & Heidi

"Onze badkamerrenovatie is prima verlopen. Correcte offerte, goede planning, prima prijs/kwaliteit-verhouding, mooie afwerking, factuur conform de offerte. Wij zijn heel tevreden."

OCMW Herentals

"Wij hebben LV Badkamerrenovatie leren kennen via vrienden en toen een afspraak gemaakt. Na het kiezen van de vloer, de tegels en de nodige toestellen hebben wij een offerte laten maken. Alles verliep heel vlot en wij moesten nergens aan denken! Als de vloer, tegels of de toestellen er moesten zijn, werd ervoor gezorgd en alles verliep heel vlotjes. Ook heb je maar één iemand in huis i.p.v. elke dag iemand anders voor de verschillende karweien! Wij zijn héél tevreden over de samenwerking en het resultaat!!"

Fred en Agnes Van den Bliek - Gorremans

"Ik heb LV Badkamerrenovatie leren kennen via een kennis waarvan ik wist dat hij enkel door degelijke vakmensen werken laat uitvoeren.

De eerste kennismaking verliep vlot en gaf me al direct een goed gevoel. De offerte die ik nadien ontvangen heb was duidelijk met alles erop wat nodig was om onze badkamer te renoveren.

De uitvoering van de werken verliep vlot, en zoals bij de meeste renovaties kwamen bij ons ook nog enkele onverwachte zaken naar voor. Die werden allemaal zonder probleem en vakkundig opgelost.

Het is bij ons niet alleen bij het renoveren van de badkamer gebleven, we hebben nadien nog verschillende zeker niet gemakkelijke werken laten uitvoeren. Wij weten nu dat als we een vakman nodig hebben, we LV Badkamerrenovatie als eerste zullen contacteren."

Fam. Caers-Bartels uit Turnhout

"Ik had het nummer van LV Badkamerrenovatie van een collega van op het werk.

Wij lieten onze badkamer verbouwen: muur dicht laten maken, tegels plaatsen, wc, inloopdouche en nieuwe badkamermeubels.

De eerste kennismaking was zeer aangenaam; zeer vriendelijke mensen die hun plaats kennen. Altijd blij met een tasje koffie maar ze dringen zich zeker niet op.

Wij ontvingen snel een nauwkeurig uitgewerkte offerte; trouwens nog nooit zo snel een offerte gekregen. De materialen die ze aanbieden zijn van hoge kwaliteit en niet duur. Goede tips gekregen over wat we best aankochten.

De materialen waren tijdig aanwezig, we moesten geen stress hebben (want dat is vaak bij verbouwingen). De eindafwerking was fantastisch; echt vakmanschap. Ook heel geïnteresseerd naar de goede werking na afloop. Zij zoeken voor ieder probleem een oplossing.  Wij hadden hevige “putjesgeur” en die is nu weg.

Wij hadden horen zeggen dat deze firma goed werk levert.  En dat klopt ook nog; EEN ECHTE AANRADER."

Mevr. Verheggen uit  Lichtaart

"Ons eerste contact met LV Badkamerrenovatie Service was zeer goed en duidelijk. Evenals de offerte.

De praktische uitvoering en de eindafwerking was zeer goed.

Het ging om aanpassingswerken aan de badkamer.

Wij lieten de werken uitvoeren door LV Badkamerrenovatie omwille van hun goede prijs en goede service."

Mevr. Nijns uit Mol

"Naar aanleiding van een gezellige babbel met vrienden over badkamer-renovatie en het uitstekend geleverde werk bij mijn zoon, contacteerde ik de firma LV Badkamerrenovatie om mijn badkamer te renoveren. De firma LV Badkamerrenovatie kwam ter plaatse de toestand bekijken en binnen de week kreeg ik een uitgebreide en duidelijke offerte in de bus. De renovatie omvatte het opnieuw betegelen en vloeren alsook het plaatsen van een bad met douchezone evenals het monteren en bevestigen van de badkamermeubels en het hangtoilet. Ook werden alle sanitaire leidingen vervangen. Ik heb mijn badkamer slechts een kleine week niet kunnen gebruiken. De afbraak van de oude badkamer werd door mijzelf gedaan doch LV Badkamerrenovatie had ervoor gezorgd dat ik toch nog koud en warm water had  zodat wij ons alsnog  konden wassen.

Na een week had ik een prachtige mooi gevloerde en betegelde badkamer. Proficiat voor de goede en snelle afwerking tot in de puntjes van onze badkamer. Als je zonder verrassingen (juiste prijs die niet afwijkt van de offerte en levering van de gekozen toestellen, binnen de afgesproken tijd) je badkamer wil laten renoveren kies dan voor LV Badkamerrenovatie."

Een tevreden klant: Baelus Frank Oud-Turnhout

Laat je badkamer renoveren door LV Badkamerrenovatie!

LUC VERHAEREN BVBA  -  Hendrik Van Zellestraat 15  -  2360 Oud-Turnhout
+32 (0) 488 / 48 40 43  -  info@lvbadkamerrenovatie.be
LUC VERHAEREN BVBA
Hendrik Van Zellestraat 15
2360 Oud-Turnhout
+32 (0) 488 / 48 40 43
info@lvbadkamerrenovatie.be